Cocktailreseptit

Valmista itse klassikot ja suosikkijuomat.

Tee itse ruisviskijäätelö ja maitosuklaa-viskikinuskikastike

Itsetehty ruisviskijäätelö

900 g täysmaitoa

900 g kuohukermaa

200 g glukoosia

300 g sokeria

320 g keltuaista

12 cl ruisviskiä

Tee näin:

Lämmitä kerma, maito ja glukoosi kattilassa 50 asteeseen. Lisää joukkoon sokeri ja keltuainen, kypsennä 82 asteeseen.

Siivilöi ja jäähdytä.

Maitosuklaa-viskikinuski

200 g sokeria

500 g kuohukermaa

300 g maitosuklaata

6 cl ruisviskiä

Tee näin:

Karamellisoi sokeri kattilassa kunnes se on kauniin kullan ruskeaa.

Lämmitä kerma erikseen ja lisää joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kiehauta.

Lisää joukkoon hienonnettu maitosuklaa. Sekoita ja siivilöi. Lisää joukkoon viski ja jäähdytä.