TAPAA KYRÖN TYYPIT

Viiden kaverin saunaillasta alkunsa saanut unelma on kasvanut maailmankuuluksi ruistislaamoksi ja melkoisen isoksi yhteisöksi hyviä tyyppejä.

Vierailukeskus

Tony Sivula

Koiralauman isäntä toimaroi vierailukeskusta taidolla ja leipoo hapanjuurileipiä vapaa-ajalla. Tonton avaimet löytyvät usein paikoista, mistä niiden ei muista löytyvän.

Joni Pukkinen

Mumman voilla ja sokerilla kuorrutetut kropsut ja heinänkorsiin kerätyt ahomansikat olivat rakkaustarinan alku. Keittiömestarimme tekee ruokailuista Kyröllä unohtumattomia makumatkoja.

Saija Hautala

Kulutti lapsena aikansa pesiskentillä, nyt Kyrön keittiössä. Pitää itsensä vapaallakin kiireisenä vähintään Google-karttojen avulla matkustelemalla. Ruoka ja juoma ana mielessä.

Lyydianna Hangassalo

Tislaamon hostina hyörivä ja varauksista huolen pitävä Lyyti käpertyy vapaapäivänään mieluiten vilttiin, nauttii jäätelöstä ja cocktaileista Harry Potteria ulkomuistista lukien.

Susanne Koivisto

Fiilistelee Disney+ -palvelua, jääkahvia ja sushia. Rakastaa eniten kissaansa, mutta viettää silti paljon aikaa tislaamokierroksia vetäen ja baarin takana.

Kristiina Perkiö

Vierailukeskuksen baarista löydät Kristiinan, jonka mielestä riitely kannattaisi tehdä espanjan kielellä ja aamut pitäisi pyhittää unelle. Kristiina twerkkaa ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

Iida Paasonen

Tämä voimanainen tanssii burleskia, on kiinnostunut shamanismista ja hengittää musiikkia. Iida patikoi paitsi luonnossa, myös tislaamolla vieraita kierrättäessään ja Kyrön tarinoita kertoessaan. Meidän Idän Ihme viettää talvikuukaudet Lapissa.

Tero Leinonen

Pohjoisen leppoisaa murretta kuulet Teron hääräillessä kokkina keittiössämme. Saapui rakkauden perässä lakeuksille, yrittää nyt rauhoittua maalaiselämään tuntureiden vilskeen jälkeen. Vapaa-ajallaan innostuu uusista viskeistä ja cocktaileista.

Julia Laiho

Vierailukeskuksen baarista löydät hyräilevän Julian, joka opiskelee kulttuurituottajaksi. Hän rakastaa kaikenlaista hääräilyä viherkasvien parissa. Vapaa-ajallaan haaveilee metsämökistä ilman naapureita.

Nanni Nyberg-Koskela

Nanni unelmoi kyläkoulussa asumisesta ja minibussilla Euroopan kiertämisestä. Toisaalta hän näkee itsensä myös Viiruna tai Pesosena pienellä maatilalla. Nanni rakastaa kaikkea kaunista ja kasvattaa sekä lapsikatrasta että kasveja. Nanni levittää Kyrön sanomaa tislaamolla.

Eveliina Hyppönen

Kyrön keittiössä hääräävä Eve muistaa lapsuudesta uintireissut Orisbergiin ja siihen päälle lämpöiset voikkarit. Rakkaus ruokaan ei ole kadonnut, mutta voileipien sijaan suurinta herkkua nykyään on entrecôte.

Katariina Kallio

Vieraileva tähti tislaamokierrosten vedossa. Ensihoitajana ehdottomasti turvallisin tyyppi koko tislaamolla.

Linda Ruismäki

Tämän rempseän monitaiturin löydät houstaamasta ryhmiämme rennolla otteella, ja jonka arjen pitää kiireisenä agrologiopiskelut. Lindan sydän sykkii erityisesti tatuointitaiteelle ja salille.

Markkinointi & Myynti

Jouni Ritola

Meditoiva toimitusjohtajamme viettää aikansa ysistä viiteen mieluummin toimistolla kuin etänä pitäen yllä Chicagossa oppimaansa small talk -taitoa.

Miko Heinilä

Paljasjalkainen isokyröläinen on kävelevä paikallishistoriankirja. Hoitaa Kyrön suhteita muille maille ja Suomen myyntiä, reissaa, järjestää ja fiksaa eikä ilmeisesti koskaan nuku.

Mikko Koskinen

Sen lisäksi että on yksi Kyrön perustajista, Mikko tuuraa Tiinaa markkinointijohtajana vuoden 2024 loppuun asti. Mikko palasi Kyrölle monen Islannissa vietetyn vuoden jälkeen.

Matti Kovanen

Matti on monien taitojen miekkonen. Hänet voi bongata soittamasta pianoa ja tekemästä valokuvataidetta dronen avustuksella. Hän tietää myös yllättävän paljon suomalaisista puusuksista. Matti on Kyrön brändipoliisi. Ja hyvä sellainen.

Tiina Robin (Äitiyslomalla!)

Tiina pitää huolen Kyrön markkinoinnista niin Suomessa kuin maailmallakin. Astuessaan mukaan Kyrön rukiiseen matkaan, hän palasi takaisin Suomeen useamman vuoden seikkailultaan Isosta Britanniasta. Tiina on äitiyslomalla vuoden 2024 loppuun asti.

Jenna Toivonen (Äitiyslomalla!)

Jenna on luotsannut vierailukeskuksen markkinointia jo vuosien ajan. Tämä päivänsäde palasi juuri vauvakuplasta takaisin ruiskuplaan. Ja kyllä sitä paluuta odotettiinkin. Jennalta luonnistuu ihan kaikki. Jenna on äitiyslomalla vuoden 2024 loppuun asti.

Saksan tiimi

Liv Fleischhacker

Berliinin pään markkinoinnista vastaava monilahjakkuus tykkää suolasta ja Italiasta yhdessä ja erikseen. Alkoholialasta huolimatta tai siitä johtuen innostuu vähän myös pullovesistä.

Max Sabato

Kyrön ääni Saksan maalla. Vie ilosanomaa eteenpäin Volvoa ajellen, mutta osaa myös kokata. Onnistuu myymään Kyröä todistetusti myös housut jalassa.

max@kyrodistillery.com

Tislaustiimi

Kalle Valkonen

Biokaasujen ja oluen panemisen jälkeen siirtyi päätoimisesti päätislaajaksi. Käytöksessä muutosten myötä havaittavissa tiedemiesmäistä hulluutta.

kalle@kyrodistillery.com

Mari Saarenpää

Viskitiimin vetäjä on savuviskien ja eläinten ystävä. Tislaamon epävirallinen äitihahmo pitää huolen tiiminsä lisäksi viskeistä lämmöllä ja rakkaudella.

mari@kyrodistillery.com

Jonas Backlund

Tislaamon ainoa tislausta opiskellut tekijä kehittää koko ajan uutta juomakelpoista tavaraa. Puhuu tekemisistään murteella, joka on lähimpänä muinaisruotsia.

Timo Mäkelä

Päivätöikseen tislaava basisti on yllättävän puhelias introvertti, joka tietää Isonkyrön kirkon historiasta tarinan jos toisenkin.

Jussi-Pekka Litmanen

Tislaaja muistelee lämmöllä lapsuuden lätyillä höystettyjä lottoiltamia mummilassa. Viettää kesänsä mökillä ja talvensa kissan seurassa. Osaa koodata ja tehdä musiikkia.

Sanni Aittanen

Jos tämä entinen hävittäjämekaanikko ja armeijan ammattilainen saisi valita, hän eläisi 50-luvulla eikä koskaan luopuisi kukkamekosta ja tötterötukastaan. Sannin unelmissa siintää matka Kuubaan ja eläkepäivät Italiassa viinistä nauttien. Mutta tämä unelma saa hetken odottaa, sillä tällä hetkellä hän nautiskelee vauvakuplasta ruiskuplan sijaan.

Ásgeir Bergmann Pétursson

Geiri nimeää lempikaupungikseen Madridin hyvän sään, ruoan ja viinitarjonnan ansiosta ja muutti silti Isoonkyröön. Virallisesti kehittää uusia juomia ja tislaa, epävirallisesti syypää moneen hymyyn.

Pakkaus, logistiikka

Outi Heiniluoma

Pullottamon ja logistiikan esinainen vetelee juuri oikeista naruista, jotta kaikki tilatut tuotteet on oikeaan aikaan asiakkailla ja tiimiläiset mahdollisimman tyytyväisiä. Fernet-Brancan kolikolla saattaa olla osuutta asiaan tai sitten ei. Rakastaa Suomen Turkua.

Kaisa Havunen

Arki on muutakin kuin Hanami-picnic Tokiossa, mutta sellaisenkin pullottamotiimin metsässä samoilija on kokenut. Juo viskinsä kuivana. Rakastaa Foo Fightersia ja keikoilla käymistä.

Ann-Marie Kallio

Pakkausmateriaalien valtiatar muutti rakkauden perässä ruispeltojen keskelle. Puhuu edelleen aitoa tukholmaa.

Elisabeth Killinen

Pullottamon logistiikkamestari istui lapsena mieluiten isänsä kyydissä rekka-autossa kuuntelemassa ruotsalaista tanssimusiikkia. Aaamuihmiseksi tunnustautuva Ellu nimeää tämän hetkiseksi suosikkijuomakseen maidon.

Alina Antonova

Tämä pakkaus & logistiikan apulainen loihtii vapaa-ajallaan Isonkyrön, ellei koko Etelä-Pohjanmaan upeimmat kynnet.

Talous & Ihmisasiat

Jenni Soini

Satavuotiaan talon toisinaan onnellinen remontoija tietää kaikesta kaiken. Jenni on ollut mukana Kyrön tarinassa lähes alusta saakka, mutta nyt hän vastaa yhteisömme HR-puolesta ja taloudesta.

Olga Kharchenko

Tämä monitaituri hoitaa taloushallintoa ja logistiikkaa uskomattomalla tehokkuudella. Hän toivoisi vuorokauteen muutamaa lisätuntia, sillä on vielä 1001 asiaa mitä Olga tahtoisi oppia tai tehdä. Vapaa-aika kuluu lasten kanssa, neuloen tai tankotanssien. Haaveissa omakotitalo isolla pihalla ja puutarhalla.