TAPAA KYRÖN TYYPIT

Viiden kaverin saunaillasta alkunsa saanut unelma on kasvanut maailmankuuluksi ruistislaamoksi ja melkoisen isoksi yhteisöksi hyviä tyyppejä.

Vierailukeskus

Miko Heinilä

Paljasjalkainen isokyröläinen on kävelevä historiankirja. Huoltaa tiluksia ja tekijöitä eikä ilmeisesti koskaan nuku.

miko@kyrodistillery.com

Tony Sivula

Lammasfarmari toimaroi vierailukeskusta taidolla ja leipoo hapanjuurileipiä vapaa-ajalla. Tonton avaimet löytyvät usein paikoista, mistä niiden ei muista löytyvän.

tonto@kyrodistillery.com

+358503547604

Joni Pukkinen

Mumman voilla ja sokerilla kuorrutetut kropsut ja heinänkorsiin kerätyt ahomansikat olivat rakkaustarinan alku. Keittiömestarimme tekee ruokailuista Kyröllä unohtumattomia makumatkoja.

joni@kyrodistillery.com

Saija Hautala

Kulutti lapsena aikansa pesiskentillä, nyt Kyrön keittiössä. Pitää itsensä vapaallakin kiireisenä vähintään Google-karttojen avulla matkustelemalla. Ruoka ja juoma ana mielessä.

Eveliina Hyppönen

Kyrön keittiössä hääräävä Eve muistaa lapsuudesta uintireissut Orisbergiin ja siihen päälle lämpöiset voikkarit. Rakkaus ruokaan ei ole kadonnut, mutta voileipien sijaan suurinta herkkua nykyään on entrecôte.

Lyydianna Hangassalo

Tislaamon hostina hyörivä ja varauksista huolen pitävä Lyyti käpertyy vapaapäivänään mieluiten vilttiin, nauttii jäätelöstä ja cocktaileista Harry Potteria ulkomuistista lukien.

Meeri Luhtala

Tynnyrimyyntivastaava, joka tietää mistä puhuu. Paluumuuttaja löytää arjen pienetkin ilot ja jakaa hyvää mieltä niin tislaamokierroksilla kuin baarin takana cocktaileja taikoen.

Susanne Koivisto

Fiilistelee Disney+ -palvelua, jääkahvia ja sushia. Rakastaa eniten kissaansa, mutta viettää silti paljon aikaa tislaamokierroksia vetäen ja baarin takana.

Kristiina Perkiö

Vierailukeskuksen baarista löydät Kristiinan, jonka mielestä riitely kannattaisi tehdä espanjan kielellä ja aamut pitäisi pyhittää unelle.

Katariina Kallio

Vieraileva tähti tislaamokierrosten vedossa. Ensihoitajana ehdottomasti turvallisin tyyppi koko tislaamolla.

Eeva Iivari

Juoksi lapsena paljain jaloin Kilimanjaron rinteillä. Nykyisin urheilee enimmäkseen kengät jalassa ja kertoo Kyrön tarinan ainakin neljällä kielellä.

Markkinointi & Myynti

Jouni Ritola

Meditoiva toimitusjohtajamme viettää aikansa ysistä viiteen mieluummin toimistolla kuin etänä pitäen yllä Chicagossa oppimaansa small talk -taitoa.

jouni@kyrodistillery.com

Sanna Dooley

Brand Commercial -tiimin esinaisen pää on täynnä plänejä ja kannettava pullollaan exceleitä. Viihtyy parhaiten hersyvässä seurassa klassinen viskicocktail kädessä.

sanna@kyrodistillery.com

Reija Penttinen

Vierailukeskuksen markkinoinnista vastaava tanssii ja matkustaa aina, kun mahdollista. Suurin idoli löytyy kotoa: utelias, ennakkoluuloton, rohkea ja empaattinen jälkikasvu voisi toimia esikuvana meille muillekin.

reija@kyrodistillery.com

Hanna-Leena Huhtala

Aina matkakuumeessa, usein myös somessa. Uskoo parhaiden tarinoiden syntyvän tavallisista asioista. Sisältöjen ja digiasioiden lisäksi tykkää nukkua pitkään myös arkena.

hanna-leena@kyrodistillery.com

Sophie Bannatyne

Matkustaisi mieluiten maailman ääriin ja takaisin eri reittiä. Kyröllä reissaa eComin ihmeellisessä maailmassa tiedolla ja taidolla.

sophie@kyrodistillery.com

Jonna Kytömäki

Markkinointivaraston ja asiakaspalvelun koordinaattori on iltaihmiseksi yllättävän tehokas myös aamuisin (varsinkin hallinnollisten asioiden äärellä). Haaveilee kaiken päivää mökistä meren rannalla.

Janni Markkula

Toistaiseksi kiireinen äärimmäisen tärkeässä, vauvoihin liittyvässä projektissa.

Jenna Toivonen

Elää tällä hetkellä vauvakuplassa.

Saksan tiimi

Mikko Koskinen

Insinööri, jonka vitsit on ihan hyviä. Tekee brändijuttuja silloin kun ei vapaasukella. Levittää Kyrön rukiista sanomaa Berliinissä.

mikko@kyrodistillery.com

Liv Fleischhacker

Berliinin pään markkinoinnista vastaava monilahjakkuus tykkää suolasta ja Italiasta yhdessä ja erikseen. Alkoholialasta huolimatta tai siitä johtuen innostuu vähän myös pullovesistä.

Max Sabato

Kyrön ääni Saksan maalla. Vie ilosanomaa eteenpäin Volvoa ajellen, mutta osaa myös kokata. Onnistuu myymään Kyröä todistetusti myös housut jalassa.

max@kyrodistillery.com

UK-tiimi

Miika Lipiäinen

Vain tyhjät Coke Zero -tölkit jäivät, kun mies lähti viemään rukiista ilosanomaa Lontooseen. Odotettavissa myös armotonta Arsenal-tykitystä (lähinnä kentän ulkopuolella).

miika@kyrodistillery.com

Rhona McKeran

UK-tiimin Brand Manageri rakastaa antiikkimessuja ja negroneja. Tosin jälkimmäisten kanssa suhteen luominen vaati vähän aikaa. Jakaa markkinointitiimissä paitsi asiaa, myös matkavinkkejä.

Dylan Bell

Nappasimme lontoolaistuneen kanadalaisen UK Partner Managerin rooliin ja totesimme, ettei kanadalaisen rakkaus jääurheiluun katoa vaikka muuttaisi mihin. Nauttii rukiisista Sazerac-cocktaileista eikä usko sinua vaikka väittäisit ettet koskaan ole nähnyt Toxicity-musavideota.

Viskitiimi

Kalle Valkonen

Biokaasujen ja oluen panemisen jälkeen siirtyi päätoimisesti päätislaajaksi. Käytöksessä muutosten myötä havaittavissa tiedemiesmäistä hulluutta.

kalle@kyrodistillery.com

Mari Saarenpää

Viskitiimin vetäjä on savuviskien ja eläinten ystävä. Tislaamon epävirallinen äitihahmo pitää huolen tiiminsä lisäksi viskeistä lämmöllä ja rakkaudella.

mari@kyrodistillery.com

Jonas Backlund

Tislaamon ainoa tislausta opiskellut tekijä kehittää koko ajan uutta juomakelpoista tavaraa. Puhuu tekemisistään murteella, joka on lähimpänä muinaisruotsia.

Timo Mäkelä

Viskiä päivätöikseen tislaava basisti on yllättävän puhelias introvertti, joka tietää Isonkyrön kirkon historiasta tarinan jos toisenkin.

Tommi Pöytälaakso

Tynnyrimestari on luonnosta ja syvällisistä keskusteluista nauttiva sosiaalinen introvertti. Puhuu paljon myös tynnyreiden kanssa. Toivoo lastensa kasvavan onnellisina ja itselleen hevostilaa.

Jussi-Pekka Litmanen

Viskitislaaja muistelee lämmöllä lapsuuden lätyillä höystettyjä lottoiltamia mummilassa. Viettää kesänsä mökillä ja talvensa kissan seurassa. 

ABW (All but whisky) tiimi

Matti Leppälehto

Koiravauvan ja rikkinäisen sohvan onnellinen omistaja. Kaikkea muuta paitsi viskiä tislaavaa tiimiä luotsaava soosimestari tietää lähes kaiken ginistä ja reiveistä.

Sanni Aittanen

Entinen lentokonemekaanikko harrastaa edelleen amerikkalaista jalkapalloa, mutta penkkiurheilun suhteen lapset asettavat fanaattiselle ja kovaääniselle ginitislaajalle rajoja.

Ásgeir Bergmann Pétrusson

Geiri nimeää lempikaupungikseen Madridin hyvän sään, ruoan ja viinitarjonnan ansiosta ja muutti silti Isoonkyröön. Virallisesti kehittää uusia juomia, epävirallisesti syypää moneen hymyyn.

Pakkaus, logistiikka & tuotanto

Jani Kujala

Johtaa tuotantoa tee työtäs laulellen -periaatteella ja tarjoilee tangoja myös laulukilpailuissa. Lean-toimija poistaa turhaa tekemistä tislaamolla varmistaen samalla, ettei yhdestäkään tanssilavasta tule turha.

Outi Heinäluoma

Pullottamon ja logistiikan esinainen vetelee juuri oikeista naruista, jotta kaikki tilatut tuotteet on oikeaan aikaan asiakkailla ja tiimiläiset mahdollisimman tyytyväisiä. Fernet-Brancan kolikolla saattaa olla osuutta asiaan tai sitten ei.

Kaisa Havunen

Arki on muutakin kuin Hanami picnic Tokiossa, mutta sellaisenkin pullottamotiimin metsässä samoilija on kokenut. Juo viskinsä kuivana.

Ann-Marie Kallio

Pakkausmateriaalien valtiatar muutti rakkauden perässä ruispeltojen keskelle. Puhuu edelleen aitoa tukholmaa.

Elisabeth Killinen

Pullottamon logistiikkamestari istui lapsena mieluiten isänsä kyydissä rekka-autossa kuuntelemassa ruotsalaista tanssimusiikkia. Aaamuihmiseksi tunnustautuva Ellu nimeää tämän hetkiseksi suosikkijuomakseen maidon.

Aku Rasmus

Jo ensivisiitti Berliiniin vei logistiikkaamme koordinoivan Akun sydämen. Paluu suurkaupunkiin on siis edessä, kunhan mies laskuvarjohypyiltä ja whisky sour -cocktaileilta ehtii.

Talous & Ihmisasiat

Linda Hasi

Talouden isot viivat piirtävä vapaalaskuharrastaja eksyy vuoroin sienimetsälle, vuoroin taidenäyttelyihin.

Petronella Toikkanen

Viinejä ja niiden tekoa harrasteleva Excel-velho etsii passiivisesti höntsäfutisseuraa ja hyödyntää Kyrö-tunnin aktiivisesti uimalla.

Jenni Soini

Satavuotiaan talon toisinaan onnellinen remontoija keskittyy parhaillaan vauva-asioihin.