TAPAA KYRÖN TYYPIT

Viiden kaverin saunaillasta alkunsa saanut unelma on kasvanut maailmankuuluksi ruistislaamoksi ja melkoisen isoksi yhteisöksi hyviä tyyppejä.

Vierailukeskus

Miko Heinilä

Paljasjalkainen isokyröläinen on kävelevä paikallishistoriankirja. Hoitaa Kyrön suhteita muille maille eikä ilmeisesti koskaan nuku.

Tony Sivula

Koiralauman isäntä toimaroi vierailukeskusta taidolla ja leipoo hapanjuurileipiä vapaa-ajalla. Tonton avaimet löytyvät usein paikoista, mistä niiden ei muista löytyvän.

Joni Pukkinen

Mumman voilla ja sokerilla kuorrutetut kropsut ja heinänkorsiin kerätyt ahomansikat olivat rakkaustarinan alku. Keittiömestarimme tekee ruokailuista Kyröllä unohtumattomia makumatkoja.

Saija Hautala

Kulutti lapsena aikansa pesiskentillä, nyt Kyrön keittiössä. Pitää itsensä vapaallakin kiireisenä vähintään Google-karttojen avulla matkustelemalla. Ruoka ja juoma ana mielessä.

Eveliina Hyppönen

Kyrön keittiössä hääräävä Eve muistaa lapsuudesta uintireissut Orisbergiin ja siihen päälle lämpöiset voikkarit. Rakkaus ruokaan ei ole kadonnut, mutta voileipien sijaan suurinta herkkua nykyään on entrecôte.

Lyydianna Hangassalo

Tislaamon hostina hyörivä ja varauksista huolen pitävä Lyyti käpertyy vapaapäivänään mieluiten vilttiin, nauttii jäätelöstä ja cocktaileista Harry Potteria ulkomuistista lukien.

Meeri Luhtala

Tynnyrimyyntivastaava, joka tietää mistä puhuu. Paluumuuttaja löytää arjen pienetkin ilot ja jakaa hyvää mieltä niin tislaamokierroksilla kuin baarin takana cocktaileja taikoen.

Susanne Koivisto

Fiilistelee Disney+ -palvelua, jääkahvia ja sushia. Rakastaa eniten kissaansa, mutta viettää silti paljon aikaa tislaamokierroksia vetäen ja baarin takana.

Kristiina Perkiö

Vierailukeskuksen baarista löydät Kristiinan, jonka mielestä riitely kannattaisi tehdä espanjan kielellä ja aamut pitäisi pyhittää unelle. Kristiina twerkkaa ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

Iida Paasonen

Tämä voimanainen tanssii burleskia, on kiinnostunut shamanismista ja hengittää musiikkia. Iida patikoi paitsi luonnossa, myös tislaamolla vieraita kierrättäessään ja Kyrön tarinoita kertoessaan. Meidän Idän Ihme viettää talvikuukaudet Lapissa.

Nanni Nyberg-Koskela

Nanni unelmoi kyläkoulussa asumisesta ja minibussilla Euroopan kiertämisestä. Toisaalta hän näkee itsensä myös Viiruna tai Pesosena pienellä maatilalla. Nanni rakastaa kaikkea kaunista ja kasvattaa sekä lapsikatrasta että kasveja. Nanni levittää Kyrön sanomaa tislaamolla.

Katariina Kallio

Vieraileva tähti tislaamokierrosten vedossa. Ensihoitajana ehdottomasti turvallisin tyyppi koko tislaamolla.

Markkinointi & Myynti

Jouni Ritola

Meditoiva toimitusjohtajamme viettää aikansa ysistä viiteen mieluummin toimistolla kuin etänä pitäen yllä Chicagossa oppimaansa small talk -taitoa.

Reija Penttinen

Tapahtumista vastaava viestintäpäällikkömme tanssii aina, kun mahdollista. Reija opiskeleekin tanssipedagogiikkaa ja opettaa tanssia. Suurin idoli löytyy kotoa: utelias, ennakkoluuloton, rohkea ja empaattinen jälkikasvu voisi toimia esikuvana meille muillekin.

Sophie Bannatyne

Matkustaisi mieluiten maailman ääriin ja takaisin eri reittiä. Kyröllä Sophie reissaa eComin ihmeellisessä maailmassa tiedolla ja taidolla. No okei, Sophie tietää myös uskomattoman paljon digimarkkinoinnista, ja hoitaa myös sitä.

Jenna Toivonen

Jenna on luotsannut vierailukeskuksen markkinointia jo vuosien ajan. Tämä päivänsäde tekee paluun vauvakuplasta ruiskuplaan vuoden 2023 alusta lähtien.

Jonna Kytömäki

Markkinointivaraston ja asiakaspalvelun koordinaattori on iltaihmiseksi yllättävän tehokas myös aamuisin (varsinkin hallinnollisten asioiden äärellä). Haaveilee kaiken päivää mökistä meren rannalla. Todellinen multitaskaaja.

Matti Kovanen

Matti on monien taitojen miekkonen. Hänet voi bongata soittamasta pianoa ja tekemästä valokuvataidetta dronen avustuksella. Hän tietää myös yllättävän paljon suomalaisista puusuksista. Matti on Kyrön brändipoliisi. Ja hyvä sellainen.

Janni Markkula

Toistaiseksi kiireinen äärimmäisen tärkeässä, vauvoihin liittyvässä projektissa.

Saksan tiimi

Liv Fleischhacker

Berliinin pään markkinoinnista vastaava monilahjakkuus tykkää suolasta ja Italiasta yhdessä ja erikseen. Alkoholialasta huolimatta tai siitä johtuen innostuu vähän myös pullovesistä.

Max Sabato

Kyrön ääni Saksan maalla. Vie ilosanomaa eteenpäin Volvoa ajellen, mutta osaa myös kokata. Onnistuu myymään Kyröä todistetusti myös housut jalassa.

max@kyrodistillery.com

UK-tiimi

Miika Lipiäinen

Vain tyhjät Coke Zero -tölkit jäivät, kun mies lähti viemään rukiista ilosanomaa Lontooseen. Odotettavissa myös armotonta Arsenal-tykitystä (lähinnä kentän ulkopuolella).

miika@kyrodistillery.com

Dylan Bell

Nappasimme lontoolaistuneen kanadalaisen UK Partner Managerin rooliin ja totesimme, ettei kanadalaisen rakkaus jääurheiluun katoa vaikka muuttaisi mihin. Nauttii rukiisista Sazerac-cocktaileista eikä usko sinua vaikka väittäisit ettet koskaan ole nähnyt Toxicity-musavideota.

Viskitiimi

Kalle Valkonen

Biokaasujen ja oluen panemisen jälkeen siirtyi päätoimisesti päätislaajaksi. Käytöksessä muutosten myötä havaittavissa tiedemiesmäistä hulluutta.

kalle@kyrodistillery.com

Mari Saarenpää

Viskitiimin vetäjä on savuviskien ja eläinten ystävä. Tislaamon epävirallinen äitihahmo pitää huolen tiiminsä lisäksi viskeistä lämmöllä ja rakkaudella.

mari@kyrodistillery.com

Jonas Backlund

Tislaamon ainoa tislausta opiskellut tekijä kehittää koko ajan uutta juomakelpoista tavaraa. Puhuu tekemisistään murteella, joka on lähimpänä muinaisruotsia.

Timo Mäkelä

Viskiä päivätöikseen tislaava basisti on yllättävän puhelias introvertti, joka tietää Isonkyrön kirkon historiasta tarinan jos toisenkin.

Jussi-Pekka Litmanen

Viskitislaaja muistelee lämmöllä lapsuuden lätyillä höystettyjä lottoiltamia mummilassa. Viettää kesänsä mökillä ja talvensa kissan seurassa. Osaa koodata ja tehdä musiikkia.

ABW (All but whisky) tiimi

Matti Leppälehto

Koiravauvan ja rikkinäisen sohvan onnellinen omistaja. Kaikkea muuta paitsi viskiä tislaavaa tiimiä luotsaava soosimestari tietää lähes kaiken ginistä ja reiveistä.

Sanni Aittanen

Jos tämä entinen hävittäjämekaanikko ja armeijan ammattilainen saisi valita, hän eläisi 50-luvulla eikä koskaan luopuisi kukkamekosta ja tötterötukastaan. Sannin unelmissa siintää matka Kuubaan ja eläkepäivät Italiassa viinistä nauttien.

Ásgeir Bergmann Pétursson

Geiri nimeää lempikaupungikseen Madridin hyvän sään, ruoan ja viinitarjonnan ansiosta ja muutti silti Isoonkyröön. Virallisesti kehittää uusia juomia, epävirallisesti syypää moneen hymyyn.

Pakkaus, logistiikka & tuotanto

Jani Kujala

Johtaa tuotantoa tee työtäs laulellen -periaatteella ja tarjoilee tangoja myös laulukilpailuissa. Lean-toimija poistaa turhaa tekemistä tislaamolla varmistaen samalla, ettei yhdestäkään tanssilavasta tule turha.

Outi Heiniluoma

Pullottamon ja logistiikan esinainen vetelee juuri oikeista naruista, jotta kaikki tilatut tuotteet on oikeaan aikaan asiakkailla ja tiimiläiset mahdollisimman tyytyväisiä. Fernet-Brancan kolikolla saattaa olla osuutta asiaan tai sitten ei. Rakastaa Suomen Turkua.

Kaisa Havunen

Arki on muutakin kuin Hanami-picnic Tokiossa, mutta sellaisenkin pullottamotiimin metsässä samoilija on kokenut. Juo viskinsä kuivana. Rakastaa Foo Fightersia ja keikoilla käymistä.

Ann-Marie Kallio

Pakkausmateriaalien valtiatar muutti rakkauden perässä ruispeltojen keskelle. Puhuu edelleen aitoa tukholmaa.

Elisabeth Killinen

Pullottamon logistiikkamestari istui lapsena mieluiten isänsä kyydissä rekka-autossa kuuntelemassa ruotsalaista tanssimusiikkia. Aaamuihmiseksi tunnustautuva Ellu nimeää tämän hetkiseksi suosikkijuomakseen maidon.

Talous & Ihmisasiat

Linda Hasi

Talouden isot viivat piirtävä vapaalaskuharrastaja eksyy vuoroin sienimetsälle, vuoroin taidenäyttelyihin.

Jenni Soini

Satavuotiaan talon toisinaan onnellinen remontoija keskittyy parhaillaan vauva-asioihin.