Tynnyrimyynti UKK

Kaikki mitä olet halunnut tietää viskitynnyrin omistamisesta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Viskitynnyrin hankkiminen on helppoa. Katso tältä sivulta haluamasi tynnyrin sopimus, lisää se ostoskoriin ja suorita ilmainen check-out. Saamme sitä kautta yhteystietonne, olemme teihin yhteydessä ja katsomme sopimusasiat kuntoon (lue esimerkkisopimus tästä). Kun sopimus on allekirjoitettu ja lasku maksettu olette tynnyrinomistaja. Tästä eteenpäin saatte kutsut maistajaisiin kaksi kertaa vuodessa, joissa pääsette seuraamaan viskin kehitystä. 3-5 vuoden päästä viski on valmista, jolloin se pullotetaan ja toimitetaan noudettavaksenne haluamaanne Alkon myymälään.

Kyllä ja jopa suosittelemme sitä. Jaettu ilo on paras ilo! Kyrö solmii sopimuksen yhden ihmisen kanssa, joka sitten voi ottaa omaan porukkaansa niin monta ihmistä jakamaan pulloja ja kustannuksia kuin haluaa.

60-litraisista tynnyreistä (joita pääosin käytämme) lupaamme 100kpl 0,5 litran pulloja 46,5% vahvuudessa. Tynnyriosuudet on katsottu niin, että jokainen osuus vastaa 45 pulloa.

Kustannukset löytyvät eriteltynä jokaisen tynnyrisopimuksen tuotekortilta. Maksu tapahtuu kahdessa osassa. Jos otetaan esimerkiksi Kyrö Malt tynnyri, josta lupaamme 100 pulloa, maksu menisi näin. 1) 3000€ (alv. 24%) Kyrölle sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Me lähetämme laskun ja se on mahdollista jakaa 2 tai 4 osaan (30€ laskutuslisä per osa). 2) Noin 2000€ alkoholiveroa ja Alkon palvelumaksuja tulee maksettavaksi Alkolle heidän kassallaan, kun noudatte valmiit pullot 3-5 vuoden päästä haluamastanne myymälästä. Sanomme "noin", koska tynnyrikohtainen haihtuvuus (enkelten osuus) vaihtelee ja joskus pulloja tulee enemmän, joka johtaa suurempaan määrään alkoholiveroa. Alkoholivero voi myös nousta tai laskea kypsymisen aikana. Hyvin on kuitenkin tämä arvio pitänyt paikkansa.

Käyttämämme tynnyrivaihtoehdot saavuttavat kypsyyden huippunsa 3-5 vuoden kuluessa. Viskin kanssa ei voi hätiköidä ja touhuun kannattaa ryhtyä rauhassa ja maltillisin mielin. Viskitiimimme maistelee tynnyreitä ja olemme yhteydessä, kun viski on valmista pullotettavaksi.

Kyllä. Etikettiin saa 30 merkkiä omaa tekstiä yhdelle riville. Tynnyriin saa myös kuparisen tynnyrilaatan, johon saa 80 merkkiä omaa tekstiä useammalle riville.

Jotkin tynnyrit ovat valtavia ja kokonaisen ostaminen olisi kohtuuttoman kallista, mutta niistä myös tulee aivan ihanaa viskiä. Jaoimme nämä tynnyrit osuuksiin, joita voi ostaa yhden tai useamman. Näissä tapauksissa tynnyriä ei saa pitää itsellään (ellei osta kaikkia osuuksia), mutta muita eroja kokonaisen tynnyrin ostamiseen ei ole. Molemmissa lopputuloksena on herkullista viskiä.

Jos olet Suomen kansalainen ja/tai asut pääasiallisesesti Suomessa, tämä ei ole mahdollista. Myymme kyllä viskiä myös ulkomaille.

Tynnyrin uusimmat kuulumiset löytyvät aina osoitteessa tasting.kyrodistillery.com. Tynnyrin numerolla pääset tarkistamaan sen tilan. Jos numerolla ei pääse sisään, tisle on vielä liian nuori, että siitä olisi erillinen profiili olemassa.

Lisäkysymyksiä tai kommentteja?

Ota meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä joko meilillä barrelsales@kyrodistillery.com tai soittamalla suoraan Samuli Frankelle numeroon +358 50 325 2580.